Om mig

Jag söker förnyat förtroende för att fortsätta i kommunfullmäktige!  En röst på mig till kommunen är en röst för engagemang och lyhördhet.

Mitt namn är Andréa Ström och sedan valet 2014 sitter jag i kommunfullmäktige i Stockholms stad. Jag har fått förtroendet att vara vice ordförande i Socialnämnden och har därmed ansvar för att bedriva en aktiv moderat socialpolitik.

Jag är uppvuxen i Stockholm och vill vara med och bygga en stad för nuvarande och kommande generationer. Stockholm ska vara en bra stad att leva i, oavsett ålder och sysselsättning.

Jag gick med i Moderaterna inför valet 2006 för att jag ville se en politisk förändring i Sverige. Jag var trött på politisk klåfingrighet och jag tyckte att det var dags att bryta det stora utanförskap som fanns och se till att människor fick ett arbete att gå till.

Jag har en bakgrund i både Moderata ungdomsförbundet, Moderata studenter, Moderata kvinnor och i min partiförening. Utöver mina uppdrag i fullmäktige och Socialnämnden är jag ordförande för Engelbrektsmoderaterna och sitter i Östermalms stadsdelsnämnd samt är vice ordförande i Östermalms sociala delegation.

Vill du veta med om vilka frågor jag vill driva? Klicka in under Politik och läs mer.

Facebook: Andréa Ström
Instagram: @andreastrom08
Twitter: @Andrea_Strom